rms toys

RMS Europe BV heeft een grote showroom, een uitgebreide interne en externe verkoopunit en een eigen logistiek- en distributiecentrum. Hiermee kunnen wij onze klanten zeer efficiënt bedienen. De wereldwijde, intensieve samenwerking heeft nog meer voordelen. We hebben continu zicht op de markt en  bijbehorende doelgroepen. Zo kunnen we direct inspelen op trends in de markt en kan RMS Europe BV innovatief voorop blijven lopen.

ONZE DIENSTVERLENING

Product, prijs en distributie

Door het grote volume dat we wereldwijd in de markt zetten, kunnen we ook een unieke prijs-kwaliteitverhouding bieden. Vandaar dat zelfs de grote discount-retailers tot onze vaste klanten behoren. Via ons kantoor in Sanghai is het mogelijk om direct op FOB-condities de producten te bestellen. Onze vestigingen vullen elkaar aan en dragen zorg voor een zakelijk evenwichtig geheel. Dat maakt onze organisatie een logisch en inzichtelijk netwerk, die haar klanten al jarenlang optimaal vertrouwen biedt!

Creativiteit

‘Inspire Your mind’ – dat is een van de uitgangspunten van RMS Europe BV wanneer het gaat om ontwerp en productontwikkeling.
Ons uitgebreide merk Grafix karakteriseert zich, op vele gebieden, vooral in het creatief inspireren van kinderen. In onze Europese vestiging in Nederland (Hedel) zijn onze ontwerpers dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Uiteraard alles naar de wensen en regelgeving (Quality Compliance) van elk land waaraan geleverd wordt.
Naast onze eigen productontwikkeling ondersteunen wij onze klanten ook met advies, ontwerp en/of uitwerking van eigen concepten (incl. private label). Dus full service in diverse gradaties. Met wereldwijde connecties!

Kwaliteit- en veiligheidscontrole

Omdat kwaliteit en veiligheid uiterst belangrijk zijn binnen onze branche, besteden wij hier veel aandacht aan. Onze tests worden uitgevoerd door onafhankelijke, internationaal erkende laboratoria om te garanderen dat onze producten geleverd worden conform wettelijke richtlijnen, per land. Dit wordt beheerd door ons ervaren interne team in kwaliteitscontrole in Nederland.